Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

15 Desember 2017

Kalau Dah Jodoh Tak Kemana

Salam jumaat semua, di harapkan semuanya sihat sihat dan mendapat berkat dari hari yang mulia ini, kalau ikutkan hari ini, nampak gaya nya semua nya seronok lah ya ? sebab hari terakhir sebelum cuti di hujung minggu, yang seronok nya, mungkin sesiapa yang bekerja kerajaan ..hehe

Tapi berbeza pula dengan aku yang kalau boleh jangan lah cepat tiba hari jumaat, bukan sebab apa..sebabnya, di hari cuti sabtu dan ahad, banyak supplier tak beroperasi dan mana mana urusan yang tak selesai di hari ini akan bersambung ke hari isnin....! Mungkin tangan dah gatal...sebab nak dapat duit kot? Mungkin..?  Haha

Sebagai contoh merujuk kepada perengan yang aku tulis di atas , mana mana perkhidmatan yang memproses sesuatu di dalam tempoh 2-3 hari waktu bekerja...! Maka, perkhidmatan akan bersambung di hari Isnin..Apa yang pasti, takkan lari gunung di kejar, dan kalau dah jodoh tak kemana kan ? dan kalau sudah tertulis, maka itu lah dia! hehe , apa pun, manfaat kan lah hari cuti korang semua, gunakan masa rehat sebaiknya. Sekejap masa berlalu, pejam celik kita dah semakin hampir tiba ke tahun 2018. 

Anda Mungkin Meminati :

1 komentar:

  1. Datang membaca semula, semalam dah baca.. tak apa bagus buat kerja dgn lebih tenang kan Saf..selamat berblog ..inforkan sesuatu yang segar dan mampu membuka minda kpda semua pembaca maya..

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih