banner-2017-mcj skytechcreative bizness shopee

24 Desember 2017

Letih Di Jalan Raya

Salam hujung minggu semua, di harapkan korang manfaatkan hari cuti ni ya, aku seperti biasa lah tidak ke mana mana, tetap selesa duduk di rumah, tengok laptop dan habis kan masa di dapur untuk memasak....hari ini nak cuba menu baru, iaitu asam pedas dan masak lemak siput sedut...memang padu, beb .....aku masak hari ini, tak sempat nak snap gambar, sebab berselera makan masakan sendiri...hehehe

Nak jalan jalan macam letih pula, sebab nya, semalam dah sehari suntuk tersangkut traffic jammed kerana sesak di jalan raya, penuh kenderaan, orang ramai datang ke Melaka..hurm!! Melaka ni, bukannya ada flyover, tiada jalan pintas...suka ke tak suka, kena hadap kesesakan jalan...! di tambah lagi sekolah pula akan buka tidak lama lagi..tu yang nak kena prepare hal anak anak...ermm kadang kadang give up nak berjalan di negeri sendiri...! sebab jalan raya di negeri Melaka ni...lain macam! 4 lorong jadi 1 lorong...3 lorong jadi 1 lorong....ermm aku harap korang faham apa yang aku cuba nak sampaikan ...!!

Selamat menyambut perayaan krismas bagi yang beragama kristian dan khatolik,  moga ada sinar dan kebahagiaan di dalam menyambut perayaan krismas. 

Anda Mungkin Meminati :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih