banner-2017-mcj skytechcreative bizness shopee

28 Desember 2017

Masih Ada Masa Untuk Menyertai

Stock dirham telah tiba khas buat pemenang Giveaway Untuk Bloggers edisi yang ke 3 (Tiga), setakat ini senarai peserta yang menyertai  adalah seramai 1 orang iaitu sahabat bloggers dari sabah iaitu Etuza, Tahniah dan syabas di ucapkan, hujung tahun memang sungguh sibuk mengalahkan ahli politik, macam macam perkara nak kena urus, hal persekolahan anak, kemaskini akaun, hal pejabat.. dan di tambah  cuti panjang sempena perayaan Krismas. Memang padat dengan hal hal penting.

Masih ada masa lagi untuk menyertai Giveaway Untuk Bloggers edisi yang ke 3 ini, tiada paksaan untuk menyertai, untuk pengetahuan semua,  Syiling dirham ini bukan biasa biasa di mana terdapat nombor siri yang unik dan sangat di perlukan bagi pengemar dan pengumpul koleksi dirham dan perak. Inshallah, giveaway yang seterusnya, berkemungkinan hadiahnya mungkin gold bar 0.5 gram.


Giveaway Untuk Bloggers Edisi 3

Untuk menyertai, boleh ke pautan di SINI , ikuti syarat syarat seperti yang di nyatakan, walaupun tidak mendapat sambutan, hadiah tetap juga di berikan, sebagai tanda terima kasih, dirham untuk Giveaway Untuk Bloggers edisi yang ke 3 ini di tempah khas untuk anda!  adakah anda salah seorang pemenang yang bertuah nanti ?

Anda Mungkin Meminati :

3 komentar:

  1. saya join =)

    http://at-tarmizi.blogspot.my/2017/12/giveaway-untuk-bloggers-edisi-ke-3.html

    BalasHapus
  2. bru je join.semoga ada rezeki. hehe

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih