Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Tuesday, January 17, 2017

Frust Sebab Tidak Dapat Makan

Maaf kepada semua pengunjung blog kerana kurang menulis artikel terbaru di tahun 2017, sebab terlalu sibuk dengan kerja. Maklumlah tahun baru...semuanya nak baru, update itu lah, ini lah dan semakin mencabar, banyak ke luar kawasan..

2-3 tahun lepas semasa ada berada di johor..kalau nak makan nasi briyani selalu juga pergi ke kedai nasi briyani pak akob...boleh lihat artikel sebelum di http://www.safirulamar.com/2015/04/nasi-briyani-pak-akob.html

Memang terbaik dan sedap nasib briyani di kedai pak akob...terletak di area taman universiti skudai johor..tapi bila datang semula di tahun 2017....puas cari tapi tak jumpa jumpa....kemana la pulak kedai pak akob ni...sesat ke aku? Rasa aku...inilah tempat nya..tapi kenapa dah jadi kedai makan cina ? ermm...pening aku ahhh...

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi