blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

23 Feb 2017

Cara Cara Mudah Download Video Dari Youtube

Baru tahu cara yang lebih mudah untuk memuat turun video dari Youtube..sangat mudah dan ringkas dari tutorial yang aku tulis sebelum ini, boleh lihat di sini. Walaubagaimana pun banyak cara nak download video dari youtube, banyak platform boleh di gunakan, samaada menggunakan ytconv, youtube downloader, keepvid.com dan lain lain, terpulang kepada masing masing, kali ini, lagi mudah dan cepat! serius...

Ok mari kita lihat bagaimana cara cara mudah download video dari youtube, bagaimanakah cara caranya ? yang paling utama sekali, perlu lah ada talian internet, kalau tiada internet pun, guna cara apa pun alamatnya tidak akan menjadi lah...

Ok mari kita lihat cara cara mudah download video dari youtube..


Anda Mungkin Meminati :

4 Feb 2017

Cara Mendapatkan Semula Password Facebook

Ini adalah Cara Mendapatkan Semula Password Facebook jika anda terlupa, ialah dengan cara menggunakan inspect element di pelayar web anda, tetapi pastikan anda telah menetapkan setting kepada remember password terlebih dahulu, boleh lihat di SINI  biasanya Cara  Mendapatkan Semula Password Facebook ini sering digunakan, dan seterusnya buka ke komputer yang lain, kadang kadang lupa juga kata laluan.

Kadang kadang kata laluan ni malas nak tulis satu persatu huruf, hanya set remember je, mudah dan cepat, tapi ingat, sebenarnya data kita tidak selamat, sebab orang mudah cerobohi, tutorial di bawah ini, contoh Cara  Mendapatkan Semula Password Facebook, boleh lah lihat tutorial di bawah (lihat gambar bawah). Lupa password ni perkara biasa, haha, macam macam nak fikir kan.


Anda Mungkin Meminati :

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih