banner-2017-mcj bkecik-skytech

Monday, November 06, 2017

Senarai Nama Jabatan Menara Persekutuan Melaka

Dulu masa awal 90 an, masa aku kecik kecik...bila ikut nenek atau mak ke pejabat kerajaan atau hospital, bila naik lif, mesti ada orang tukang tekan (pekerja) yang mana kerja nya tekan butang nombor je...orang sebut nombor, dia tekan...ermm siap ada kerusi duduk lagi...haha...tapi sekarang ni ? pandai pandai lah korang tekan lif ye...mudah je kan...

Bila naik lif, kadang kadang fobia dan trauma...sebab dua tiga kali, naik lif...lif rosak...memang seram, bila lif rosak, lampu pun terpadam..line HP jangan cakap lah, memang tak dapat langsung....boleh lemas beb...sebab gelap..boleh baca kisah lif di sini

http://www.safirulamar.com/2014/07/lif-yang-sengal.html

Tadi tengahari, aku pergi mesyuarat di tingkat 17, menara persekutuan....dan sempat snap gambar senarai nama jabatan di Menara Persekutuan Melaka, Ayer Keroh Melaka di dalam lif. Haha, just for info je...ada ramai di luar sana yang tak tahu..jadi, kalau korang semua ada urusan di Menara Persekutuan, Ayer Keroh..dan tak tahu agensi / jabatan yang nak di tuju tu di aras mana...boleh lah jadikan senarai yang aku paparkan ini sebagai rujukan, dan prepare dulu...kalau tak prepare nanti mengelabah nak cari...

Doa Ku Pada Tuhan

Entah mengapa sejak akhir akhir ni, rasa macam tak sedap hati je (macam lirik lagu kan)...aku pun tak tahu kenapa, padahal semua job dah delivery..macam ada sesuatu yang tak complete..dan doa ku pada tuhan agar semuannya lancar dan di permudahkan urusan....

Lama dah tak check akaun nuffnang...dan apabila buka nuffnang account, Wow...banyak pula iklan yang berjoget joget di CPUV nuffnang....kali ni bukan biasa biasa...tapi lebih mengujakan...sebab apa ? sebab banyak iklan melekat dan dapat bonus CTR....walaupun, tak lepas RM 1 pun, tapi yang pasti dan aku berharap..agar duduk lah lama lama sikit, baru syiok...haha

CPUV Nuffnang Safirul Amar


PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi