Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

17 Januari 2018

Menjadi Lebih Sibuk

Banyak benda yang nak update di blog, tapi masih tidak berkesempatan, kerana sibuk..sampaikan nak pos hadiah untuk pemenang giveway untuk bloggers edisi ke tiga pun terlewat, walau pun begitu, kepada pemenang semua, jangan risau, telah pos semalam, inshallah dalam 2-3 hari dapatlah ya....! 

Menjadi lebih sibuk lagi apabila menyertai tournament mobile legends di MIBC Melaka pada 13 Januari 2018 yang lalu, keputusannya jadi lauk kena ngap! haha, tak apa pengalaman mematangkan kita...begitulah kehidupan, ada pasang surut, menang kalah, siang dan malam...! hehe

Harap maaf kepada pembaca blog sekalian...kerana agak terlalu busy sampaikan tidak sempat untuk update entri di blog...hehe, jika ada kesempatan, aku update la info yang terkini..!

Anda Mungkin Meminati :

2 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih