Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

5 Januari 2018

Permulaan Di Tahun Baru 2018

Alhamdulillah mendapat 2 prospek baru di tahun baru, mereka berminat untuk membuka akaun emas public gold, di mana di akaun gold accumulation program public gold, akan mendapat harga yang jauh lebih murah dari harga pasaran. Prospek yang menyertai program ini, setelah di selidiki, selama berniaga, mereka tidak tahu duit pergi mana...dan akhirnya habis begitu sahaja...dan selepas mendengar nasihat aku mengenai emas, mereka bersetuju untuk bermula dengan gram yang kecil.

Mereka tersenyum dan dapat memegang emas mereka...sampai kini emas itu masih di simpan di dalam wallet mereka, tiada langsung keinginan untuk berbelanja kerana kata mereka...sebab sayang...! cuba kalau, masih lagi dalam keadaan wang kertas...agak agaknya dalam masa 10 minit dah melayang....! hehe

Anda Mungkin Meminati :

1 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih