Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

26 Maret 2018

Adobe Photoshop Di Bulan Mac

Terima kasih kepada peserta yang hadir di kelas adobe photoshop pada 24 Mac 2018 yang lalu, alhamdulilah semua peserta berjaya menyiapkan tugasan akhir yang di berikan, di dalam kelas ini, peserta di dedahkan dengan setiap penggunaan tools dan fungsinya...banyak perkara yang boleh di buat di adobe photoshop contohnya seperti membina laman web, gambar beranimasi , manipulasi foto dan sebagainya..

Tidak terlalu asas semasa kelas ini di jalankan dan aku memfokuskan kepada tujuan perniagaan, dan satu perkara yang paling penting, kena banyak refer design artwork yang sedia ada sama ada di internet ataupun artwork yang sediaada cetak...seperti majalah, buku, brosure dan sebagainya...bukan apa, tujuannya untuk memberikan idea dan yang paling utama ialah, mesti kreatif! nasihat aku kepada peserta yang telah hadir, kena selalu praktis dan teruskan praktis...usaha tangga kejayaan, idea atau ilham tu akan datang dengan sendiri, apabila kita sentiasa terdedah dengan sumber sumber dari internet ataupun dari sumber lain seperti buku atau sebagainya..


Adobe Photoshop Safirul Amar

Seronok belajar photoshop, segala galanya tidak mustahil,  asalkan jangan mencipta design yang mana boleh mengaibkan sesiapa..hehe

Adobe Photoshop Safirul Amar
Untuk kursus di bulan april, boleh mendaftar segera,

Anda Mungkin Meminati :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih