Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

4 April 2018

Ramai Yang Hubungi Bertanyakan

Sejak akhir akhir ini, ramai yang hubungi aku bertanyakan tentang bagaimana untuk mendapat sijil perniagaan online dan yang paling banyak bertanya ialah berkenaan bagaimana menggunakan perisian microsoft office word dan penulisan akademik.

Ada berberapa entri berkenaan tutorial menggunakan perisian di dalam blog ini yang tak relevan lagi untuk di rujuk kerana perisian tersebut telah bergerak pantas versi terkini, sedangkan tutorial di dalam blog ini, merujuk kepada versi sebelum. Kena lah belajar versi yang baru, tak banyak yang berubah, cuma ada berberapa features dan interface yang berbeza, termasuklah wording atau term yang baharu.For the next time, aku kena alert....untuk versi yang terkini, kerana masa bergerak pantas......! hari ini belajar versi 2.0 , esok dah 2.1..aduh! Pening gak, bila apa yang orang tanya, tak sama dengan apa yang di tulis didalam blog....tak apa, ada penyelesaiannya, setiap masalah pasti ada penyudahnya...jangan risau...!

Apa pun, terima kasih dan tahniah kepada korang, kerana ada inisiatif juga untuk mencari ilmu di google, tidak semua maklumat di google itu tak berguna, lebih banyak yang berguna, kalau kena dengan carian word, akan jumpa apa juga apa yang kita inginkan...

berkenaan tutorial menggunakan perisian di dalam blog ini yang tak relevan lagi

 Apa yang boleh aku bantu, aku cuba bantu sebaik yang mungkin..harap maaf jika tak terlayan..! haha, antara perisian yang sudah terlalu jauh versinya, adobe flash cs6...sedangkan aku masih lagi selesa dengan macromedia flash 2004...haha! memang lucu...tapi itu lah hakikatnya..sudah tidak larat nak kejar ....! semakin pantas!Sudah nya...apa yang kau belajar masa diploma dan degree dulu, hampir  dah tak relevan di jadikan panduan bagi tahun yang mendatang..haha..kalau di adobe photoshop CS3 term untuk create animation, there put directly word animation at windows menu, but totally diffirent in adobe photoshop CS6, which is that name is change to timeline ..begitulah kisah seram di dalam bidang ICT!

Inshaallah, aku akan cuba perbaiki artikel yang mana sudah tidak relevan di masa kini, banyak nak kena lihat semula..

Anda Mungkin Meminati :

2 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih