Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Thursday, March 22, 2018

Jangan Sampai Salah Faham

Takut tengok flyers untuk event besar di negeri melaka, anjuran syarikat penyiaran yang telah bertapak lama, pengisian program nya bagus dan berkonsepkan edutainment , aku sokong, cuma bila terpandang flyers ini, antara artis artis yang di jemput, nama band antaranya yang sertai, adui! cadangan aku, bagus lah di letakkan singkatan sahaja, ada ke letak full name, apa pun apa apa artis sudah okay, bagi aku lah, rata rata peminat setia bagi syarikat penyiaran lama, terdiri daripada orang orang tua atau veteren, cuba kau bayangkan, kalau dia nampak nama band ini ? haha

Apa pun, aku tak salah kan band itu, nama pun band indie...mestilah gila gila! kan ? aku pun dulu main band gak...nama band guna bahasa english, kalau pakai nama melayu, karang takut orang salah faham! haha....

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi