Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Wednesday, April 04, 2018

Ramai Yang Hubungi Bertanyakan

Sejak akhir akhir ini, ramai yang hubungi aku bertanyakan tentang bagaimana untuk mendapat sijil perniagaan online dan yang paling banyak bertanya ialah berkenaan bagaimana menggunakan perisian microsoft office word dan penulisan akademik.

Ada berberapa entri berkenaan tutorial menggunakan perisian di dalam blog ini yang tak relevan lagi untuk di rujuk kerana perisian tersebut telah bergerak pantas versi terkini, sedangkan tutorial di dalam blog ini, merujuk kepada versi sebelum. Kena lah belajar versi yang baru, tak banyak yang berubah, cuma ada berberapa features dan interface yang berbeza, termasuklah wording atau term yang baharu.For the next time, aku kena alert....untuk versi yang terkini, kerana masa bergerak pantas......! hari ini belajar versi 2.0 , esok dah 2.1..aduh! Pening gak, bila apa yang orang tanya, tak sama dengan apa yang di tulis didalam blog....tak apa, ada penyelesaiannya, setiap masalah pasti ada penyudahnya...jangan risau...!

Apa pun, terima kasih dan tahniah kepada korang, kerana ada inisiatif juga untuk mencari ilmu di google, tidak semua maklumat di google itu tak berguna, lebih banyak yang berguna....kalau kena dengan carian word, akan jumpa apa yang kita inginkan...

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi