banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Senin, Maret 18, 2019

Sudah Tidak Wujud

Erm, kadang kadang bloggers juga mendapat kecaman hebat dari netizen gara gara menyebarkan maklumat yang sudah expired atau sudah tidak wujud walaupun pada hakikatnya berita / cerita itu betul sebenarnya. 

Niat penulis murni tidak mengambil keuntungan (review percuma bukan berbayar) terutamanya kedai kedai makan yang menyelerakan dan cuba untuk memastikan artikel berada di tangga teratas google apabila netizen membuat carian, apa kan daya, setibanya netizen di lokasi yang di nyatakan seperti di dalam artikel, kedai tu dah menjadi stor simpanan simen atau telah jadi tanah lapang atau dari kata erti lain, tak wujud..signboard kedai pun takde!

Huh, lepas ni mungkin, aku kena lebih berhati hati dalam mereview produk ...jangan la salahkan saya, saya hanya promote sahaja, dah kedai tu nak tutup nak buat macam mana....! haha

2 komentar:

  1. alamak susah ya jika suka2 ja post kat blog perkara dah berlalu tu..Untuk lebih menarik pelbagaikan genre penulisan macam2 ada pun boleh drop karya..

    BalasHapus
    Balasan
    1. haha...kena selalu up to datein blog maybe.....

      Hapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi