banner-2017-mcj biznes shopee IKLAN SEWA Pengedar Shaklee Bangi

23 April 2019

Kelas Mengajar ICT Tahun 2019

Haish agak terlalu lama dah tak menulis di blog, banyak benda nak tulis sebenarnya dalam ni, tapi bila buka je blog, terus hilang idea tu, apa pun, trafik blog masih lagi steady, ada sahaja pengunjung yang jenguk walaupun artikel membosankan. 

Aku ada buat kelas tusyen bagi Adobe Photoshop, Sketchup 3D, Programming Asas, Penulisan Akademik (Assignment) dan banyak lagi lah, harga memang berpatutan, boleh check SINI  . Inshallah, apa yang tak faham, akan di selesaikan. Nota dan installers akan di sediakan untuk anda yang mendaftar di kelas. Jauh ? tak menjadi masalah, ilmu kan...hehe, setakat ini paling jauh datang dari Johor Bahru. 

Kalau sunyi sepi blog ini, follow instagram aku di  https://www.instagram.com/safirulamar_/ boleh la sembang sembang dalam instagram.

Anda Mungkin Meminati :

2 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih