Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE

Tuesday, July 09, 2019

Bersemangat Semula

Haha lama sudah tidak update blog, jangan kata kan nak update , nak view pun malas, yela maklumkan dah ada macam macam aplikasi seperti Instagram, whats app dan sebagainya. Ceritanya menjadi lebih semangat, bila ada 3-4 job running kat blog...haha...tu yang rasa bersemangat, rupa rupanya tak update blog pun traffic masih tinggi. Tu yang melekat iklan...

Kepada pembaca semua, harap maaf jika tak sempat nak blogwalking blog korang semua, zaman kerajaan baru ni, mencabar sedikit ekonomi nya, so, kalau boleh nak less talk more action. Banyak juga jasa blog ini, sedikit sebanyak dapat lah bantu dari segi ekonomi, first sekali untuk meningkatkan strategi marketing, credit score SEO search engine blog kita kena menepati kriteria yang betul, baru traffic tinggi walaupun tak update berbulan bulan, bila netizen search di google, akan terus ke blog kita..kalau tak di first rank, mungkin di second rank...

Ada berberapa tutorial baru yang cuba aku nak kongsikan di sini, tunggu lah bila berkesempatan, genyah kerjanya, nak kena screen shot dan lain lain. Bila nak update ada sahaja halangan, tiba tiba teringat atau menyampah dengan status orang yang berhutang dengan kita update sale berjaya la, esok nak pergi travel lah, woi hutang bayar dulu, sakit je mata bila lihat posting bagai ni semua...bila tegur suruh bayar hutang, di marah nya kita balik! macam anat..

2 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi