banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Senin, Oktober 21, 2019

Follow Instagram

Salam dan selamat sejahtera, di harapkan pembaca blog ini sihat dan happy selalu,  kebelakangan ini jadual aktiviti aku sibuk sedikit, sampaikan blog down hari tu pun tak perasan sebab domain name tak renew, sedar sedar, blog dah down,itu pun bila buka blog, baru sedar, ah jangan risau, dah up semula, tapi takda masalah..setel! yang penting bayar...je! bayar setahun terus...live bersiaran semula. hehe

Kepada yang ingin mengikuti perkembangan aktiviti aku, bolehlah view di http://instagram.com/safirulamar_ . Ceh, macam artis pula, instagram bagai...follow lah wei kasi meriah sikit, sedih follower sikit...haha . Maaf sebab sibuk dan takda masa nak uruskan blog ini, Kalau ada masa terluang aku akan menulis semula dalam blog...Inshallah dalam masa terdekat. Tunggu...



statistikblog_safirulamar


Di blog ini, banyak tutorial manual guide, kisah peribadi penulis based on pengalaman hidup, dan apa yang berlaku di sekeliling..blog ini as a diari penulis dan sebagai rujukan penulis di masa akan datang, terlalu banyak memikir banyak perkara sampai kan kadang kadang lupa, bila lupa, rujuk semula blog, so, my advice, guna platform media social seperti blog, facebook, untuk menulis perkara yang baik dan berguna, ala, bukan perlu bayar pun..percuma..!

Semasa drive atau minum petang, tiba tiba dapat idea untuk menulis, dan bila buka laptop dan blog...apa yang bermain dalam fikiran tiba tiba blank...haha, in the end, tutup semula laptop, dan main game...! hihi..jom follow instagram aku...! kah!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi