Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

9 November 2019

Beberapa Berita Gembira Pada Hari Ini

Salam kepada semua pembaca, cuma nak beritahu, ada berberapa berita gembira nak beritahu korang semua, permohonan google adsense untuk kali ke 8 bagi nama domain blog ini telah berjaya, sebenarnya pada tahun 2008-2009, aku dah berjaya apply adsense, entah mana silapnya terlebih pandai godek sana sini koding di html blog, terus kena ban dan google dapat mengesan kesalahan yang melanggar peraturan (banyak hal), lepas tu terus sepi jap dari berblog dan buat domain baru dengan nama yang lebih fresh haha seperti nama Safirul Amar. hehe,dan yang paling rare, template ni ada lah default, tidak responsive. setelah di godek godek...! jadi lah responsive..haha

Seperti biasa aku cuma kongsikan aktiviti, maklumat berkaitan pendidikan, komputer, perisian, dan sebagainya, harap perkongsian di blog ini bermanfaat...! dan sedikit sebanyak dapat membantu korang semua.

Oleh kerana bersemangat untuk berblog semula, aku plan nak buat satu give away, ada sesiapa nak join ? Kalau ada, boleh inform aku di safirulamar@gmail.com . Jangan segan silu....


permohonan adsense safirulamar berjaya

Huhu, memang perit nak mendapatkan adsense ni, entah macam mana tiba tiba dapat ucapan tahniah di emel aku cam ni.....! Harap berkekalan dan tidak melanggar sebarang peraturan di google. haha. Berita kedua yang mengembirakan aku, yeah! aku berjaya membuat lauk Asam Rebus...mudah rupanya cara nak menyiapkan sajian ini...yang sebenarnya rindu masakan emak, dan sentiasa bertanya resepi yang dia selalu masak masa aku kecik kecik dahulu seperti lauk pindang ikan kembung, sayur capcai, asam rebus, cili bilis asam dan lain lain..selepas minta emak aku resepi, dan ikut sebiji sebiji langkah langkah yang di berikan...akhirnya berjaya dan rasanya pun sedap! sama macam emak aku masak! 

Asam Rebus Safirul Amar



Asam Rebus Safirul Amar
Asam Rebus Safirul Amar


Itulah dia berberapa berita gembira yang aku nak beritahu..haha...di tambah lagi , pada hari ini adalah hari lahir Nabi Junjungan kita, Nabi Muhammad SAW...pada 09 November 2019...Alhamdulillah, berkat dari hari yang mulia ini...!

Anda Mungkin Meminati :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih