banner-2017-mcj outdoor IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Kamis, November 28, 2019

Giveaway Dari Safirulamar

Oleh kerana ramai bloggers menjadikan bulan bulan terakhir ini (Sebelum tahun 2020 dan kereta terbang bagai) untuk mengadakan segmen giveaway, aku pun nak menyumbangkan sedikit rezeki sebagai tanda penghargaan kepada pembaca blog dan bloggers yang sudi menjengah selalu blog hidup segan mati tak mahu ini. Diam tak diam, sudah edisi ke 4 (Giveaway Untuk Bloggers) ini, tema kali ini mudah, sempena 2020 kan ? Haha

Buat masa ini tiada penganjur bersama, namun jika ada yang mahu menjadi penaja bersama, bolehlah emel aku di safirulamar@gmail.com sebelum jam 11.30 malam ini. Giveaway ini akan secara rasmi bermula pada 29/11/2019 (Jumaat) jam 7.30 pagi dan akan berakhir pada 11.59 malam (13/12/2019).


Ok, mari kita lihat syarat syarat Giveaway Dari Safirulamar.com ialah;

1)Sila Follow (ikuti) instagram aku di SINI
2)Buat satu artikel di blog anda dengan tajuk giveaway dari safirulamar.com . Nyata dan pilih satu artikel di blog ini yang anda suka, nyatakan sebab apa . Jumlah perkataan tak kisah berapa pun. Terpulang.

Itu sahaja syarat syaratnya, mudah bukan? Selepas korang memenuhi syarat syarat giveaway ini, korang hendaklah memuat turun Aplikasi QR Code di Google Play untuk daftar penyertaan anda.Selepas itu, SCAN barcode ini dan isi kan apa yang di kehendaki. Selepas scan barcode di bawah ini, tekan pada hyperlink URL yang di paparkan itu selepas korang SCAN.

Giveaway Dari Safirulamar.com
Scan Barcode ini untuk mendaftar penyertaan anda

Di ruangan borang pendaftaran itu, anda dikehendaki memasukkan alamat url blog anda, contoh www.safirulamar.com dan di ruangan kedua, masukkan url link penyertaan anda. Copy dan paste sahaja. Mudah kan? Bagi pengguna instagram masukkan di ruangan pertama, username id anda contoh : https://instagram.com/username id, dan ruangan kedua, link url penyertaan anda, copy url link dan paste. Fuh!

Atau tekan url hyperlink ini , submit penyertaan anda di sini.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvZoRmoztw2CiVLBjqqnBJkJmXUNS2ezJ6or2LX5WDJYjCmg/viewform

Giveaway ini terbuka kepada bloggers dan pengguna instagram (pembaca).

Ok, hadiahnya buat masa ini adalah dalam bentuk wang tunai dan bloglist , iaitu dari tempat pertama (RM 25) , kedua (RM 15) tempat ke tiga (RM10), tempat ke tiga hingga ke lima akan di masukkan di dalam blog list, Walaubagaimana pun, jika ada penaja yang lain sudi menaja, hadiah akan di umumkan esok. Keputusan akan di tentukan melalui random.org, dan keputusan penganjur adalah MUKTAMAD. Terima kasih 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi