banner-2017-mcj outdoor IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Minggu, November 10, 2019

Hadir Di Majlis Hari Jadi

Hari minggu harini ada satu undangan dari seorang rakan yang meraikan majlis harijadi anaknya di Taman Bukit Katil Melaka. 

Terima kasih kerana menjemput di majlis harijadi..kalau ikutkan hati , hari minggu memang malas aku nak keluar rumah, sebab apa? Sebab Melaka ni negeri yang banyak traffic light, lepas tu kalau jammed, memang teruk, jalan kat Melaka ni tak macam jalan KL dan JB, yang ada flyover bypass, Melaka ni pelik sikit, dari 3 lorong jadi satu lorong..erm masalah jammed memang tak selesai, tak tahu sampai bila, traffic light banyak gila, hijau nya 199 saat, merahnya 19 saat...tu yang malas betul nak keluar..baik jalan jalan kat seremban atau muar, lagi puas hati, dari jam berjam jam, macam jalan keluar melaka pula...huhu

Korang kemana di hujung minggu ni? shopping? Ermm bosan, Sebab tak banyak sale haha...erti kata lain, belum gaji yang sebenar-benarnya. Hehe

majlis harijadi rakan di bukit katil
Apa pun terima kasih kerana menjemput...makanan sedap. 

hujung minggu di negeri melaka

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi