banner-2017-mcj bkecik-skytech susupisangnilofa IKLAN SEWA

Minggu, November 10, 2019

Jangan Salah Memilih

Umum semua tahu kita akan menghadapi satu pilihan raya di Tanjung Piai, Johor ataupun pilihanraya di mana mana kampus. Bukan nak menyebelahi mana mana, cuma beringat sebelum memilih pemimpin. Jangan seperti menanguk di ayer keruh. Apa pun tak boleh. 

Pilih pemimpin yang benar benar membela nasib rakyat, bukan cakap je pandai, berjanji bulan bintang tapi habuk pun tarak..pemimpin kaya raya, rakyat sengsara. Ini bukan post politik keterlaluan, dan bukan post untuk berkempen, cuma mengingatkan. Matang dan tolak politik kebencian dan penipuan. Tunjukkan kuasa rakyat. 

Sedarlah wahai bangsaku dan netizen semua, jangan terlena...bangun, ingat salah pangkah dapat tahi. Sekadar mengingatkan. 

jangan salah memilih

jangan salah memilih
Jangan nanti bila salah memilih, pemimpin tak arwah, rakyat yang arwah...haha

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi