banner-2017-mcj outdoor IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Rabu, Maret 20, 2019

Use The Right Channel

Sebagai manusia kita mungkin ada melakukan kesilapan dan kadang kala lupa, mungkin di sebabkan faktor umur dan kerap terlalu memikirkan suatu masalah sampai menganggu urusan harian. Topik hari ini, aku nak fokuskan pada relevan kah blog pada masa kini ?

Bagi aku ya masih relevan, oleh kerana blog ini, banyak artikel melibatkan info berdasarkan pengalaman , hands on pembelajaran, tutorial perisian dan sebagainya, at least dapat membantu aku retrieve semula info info begini. Umur pun dah nak masuk pertengahan 3 series..makin cepat lupa, banyak benda nak fikir. Kongsi kan la sesuatu info yang mampu menambah nilai dan memberi manfaat sehingga kita meninggal kelak. Sekurang kurangnya dapat memberi manfaat pada kita.

Senin, Maret 18, 2019

Sudah Tidak Wujud

Erm, kadang kadang bloggers juga mendapat kecaman hebat dari netizen gara gara menyebarkan maklumat yang sudah expired atau sudah tidak wujud walaupun pada hakikatnya berita / cerita itu betul sebenarnya. 

Niat penulis murni tidak mengambil keuntungan (review percuma bukan berbayar) terutamanya kedai kedai makan yang menyelerakan dan cuba untuk memastikan artikel berada di tangga teratas google apabila netizen membuat carian, apa kan daya, setibanya netizen di lokasi yang di nyatakan seperti di dalam artikel, kedai tu dah menjadi stor simpanan simen atau telah jadi tanah lapang atau dari kata erti lain, tak wujud..signboard kedai pun takde!

Huh, lepas ni mungkin, aku kena lebih berhati hati dalam mereview produk ...jangan la salahkan saya, saya hanya promote sahaja, dah kedai tu nak tutup nak buat macam mana....! haha

Rabu, Maret 13, 2019

Jadual Kelas Komputer 2019

Jadual kelas komputer bagi bulan Mac sehingga Mei 2019. Banyak kelas di rangka buat masa ini, antarannya seperti Bengkel Penulisan Akademik, Adobe Photoshop, Membina Blog dan Website (Asas), Kelas Microsoft Office, dan lain lain, Yuran bulanan ? huh, sungguh murah kalau nak di bandingkan harga pasaran, sebulan akan di jalankan sebanyak (4) empat kali kelas, bimbingan sepanjang hayat di dalam group whats app....hah apa tunggu lagi? dari kanak kanak sehinggalah dewasa amatlah di alu alukan...

jadualkelas_safirulamar

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi