Banner blog safirulamar 2020 iklansafirul1

Segmen Blog Review & Cheerful By Hana

Ok, terlihat Segmen Blog Review & Cheerful By Hana ini dari blog mamapipie.com, kalau nak sertai Segmen Blog Review & Cheerful By Hana ini, kena ikut syarat yang di tetapkan oleh penganjur, mudah dan antara salah satu syarat, kena nyatakan satu ayat motivasi atau kata kata semangat. Ayat motivasi yang aku minat antaranya seperti ini, "Sebahagian orang bermimpi untuk meraih kesuksesan. Namun, sebahagian lainnya bangun di pagi hari untuk mewujudkan mimpinya"

Ulasan berkaitan kata kata motivasi ini ialah berkaitan kerja dan kehidupan sebenarnya, segala galanya mestilah disertakan dengan usaha, siapa yang berusaha, dia pasti berjaya, mimpi itu perlu, tapi kalau tidak bertindak ia akan menjadi sekadar mimpi sahaja lah.

Kamu perlu memilih apa yang harus dilakukan. Apakah dengan hanya bermimpi untuk menjadi sukses atau berusaha mencapai mimpi tersebut dengan usaha yang kerja keras?

Segmen Blog Review & Cheerful By Hana
Jom sertai segmen  Segmen Blog Review & Cheerful By Hana , kalau nak sertai boleh tekan sekali pada gambar di atas ya. Jom meriahkan segmen bloggers ini.

Anda Mungkin Meminati :

6 komentar:

  1. Terima kasih banyak sebab sudi join segment biasa2 Hana ni.. :D Btw, nak follow back tapi saya tak jumpa button follow.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Salam, your welcome, boleh follow dengan memasukkan alamat emel awak. TQ

      Hapus
  2. wah kata2 yang terbaik..hehe saya pon join :D

    BalasHapus
  3. datang segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/02/segment-blog-review-cheerful-bloglist.html

    BalasHapus
  4. Hana dah update announcement! :) Jemput baca...

    https://thepolarishana.blogspot.com/2020/02/segment-announcement.html

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih