Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Tuesday, December 30, 2014

Pemenang Giveaway untuk Bloggers

Seperti yang dijanjikan, keputusan bagi pemenang Giveaway untuk bloggers diumumkan, dan terlebih dahulu aku ingin meminta maaf jika sepanjang Giveaway berlangsung ada rakan rakan bloggers yang terkecil hati dengan aku, harap dimaafkan salah dan silap, yang baik datang dari Allah SWT, dan yang buruk datang dari aku dan korang semua heee. Biasalah manusia, mestilah ada buat kesilapan kan?

Sebelum keputusan diumumkan, marilah kita sama sama berdoa kepada mangsa mangsa banjir, petugas petugas penyelamat agar sentiasa di lindungi Tuhan dan berdoalah agar kembali pulih seperti sediakala. Amin

Pemenang pertama akan ditentukan melalui random.org, dan segala keputusan yang di paparkan adalah muktamad. Seramai 88 peserta telah menyertai Giveaway untuk Bloggers ini, dan segala masalah berkaitan Giveaway ini adalah di bawah tanggungjawab penganjur. Peserta boleh email pada aku di safirulamar@gmail.com, jika terdapat sebarang pertanyaan / permasalahan berkaitan hadiah, ketidakpuashatiaan ataupun sebaliknya. Kalau nak lihat pemenang giveaway, boleh lihat di bawah ini. untuk melihat peserta yang menyertai tekan SINI

Pemenang Hadiah Pertama
Telekung dan Mini Tasbih x 1 orang

pemenang Giveaway untuk bloggers

Pemenang : http://cammylia.blogspot.com/2014/12/giveaway-untuk-bloggers-safirul.html

Sila email kan maklumat diri anda seperti nama blog, maklumat surat penyurat, nama penuh, nombor telefon, nombor penyertaan giveaway bagi tujuan penghantaran hadiah ke anamizu.izumi@gmail.com. 
Blog sponsor untuk dihubungi : http://ana-mizu.blogspot.com
STATUS : PEMENANG TELAH TERIMA HADIAH


Pemenang Hadiah Kedua
Custom made clock lokal produk x 1 orang 
Custom Made Clock-WORLD FLY WHITE (Jam Dinding)


pemenang Giveaway untuk bloggers












Pemenang : http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/12/giveaway-untuk-bloggers.html

Sila rujuk aku dan email di safirulamar@gmail.com maklumat diri anda seperti nama penuh, alamat surat menyurat, nombor telefon dan url blog bagi memudahkan proses penghantaran hadiah.

1) Nama penuh
2) Alamat surat menyurat
3) Nombor telefon
STATUS : HADIAH TELAH DI TERIMA KEPADA PEMENANG. 


Pemenang Hadiah Ketiga
Topup tambah nilai prabayar RM 10.00 x 3 orang

pemenang Giveaway untuk bloggers











Pemenang : http://murnimohdyusof.blogspot.com/2014/12/giveaway-untuk-bloggers.html

pemenang Giveaway untuk bloggers











Pemenang : http://norshamimi.blogspot.com/2014/12/giveaway-untuk-bloggers.html

pemenang Giveaway untuk bloggers











Pemenang : http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/klik-banner-tuk-join-hadiah-giveaway.html

Sila hantar maklumat diri seperti nama blog korang, nama telco prabayar dan nombor penyertaan giveaway ke haffizuliskandar@gmail.com untuk memudahkan proses pemberian hadiah.
Blog sponsor untuk dihubungi : http://ceritaejoy.blogspot.com
STATUS : TELAH MAKLUMKAN PADA SPONSOR, DAN ADA PEMENANG YANG TELAH TERIMA KECUALI YANG BERNOMBOR 29. SILA UPDATE MAKLUMAT KEPADA PIHAK SPONSOR

Pemenang Hadiah Keempat
2 Pcs SHISEIDO FACE MASK ( pencerahan wajah dan pemutihan) x 3 orang











Pemenang : http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/12/giveaway-untuk-bloggers.html











Pemenang : http://vithebat.blogspot.com/2014/12/giveaway-untuk-bloggers.html












Pemenang : http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/12/giveaway-untuk-bloggers.html


Sila hantar maklumat diri korang seperti nama blog dan url, maklumat surat menyurat, nama penuh, nombor telefon serta nombor penyertaan giveaway bagi tujuan penghantaran hadiah ke email shikin1401@gmail.com 
Blog sponsor untuk dihubungi : http://drshikinzainal.blogspot.com
STATUS : TELAH MAKLUMKAN PADA SPONSOR DAN DALAM PROSES PENGHANTARAN, PENGHANTARAN AKAN DI BUAT SETIAP JUMAAT.

Pemenang Hadiah Kelima
Wang Tunai bernilai RM 70.00 x 1orang


pemenang Giveaway untuk bloggers












Pemenang : http://storymoryofazghen.blogspot.com/2014/12/giveaway-untuk-bloggers.html?m=1


Sila email aku di safirulamar@gmail.com maklumat diri seperti nama bank, nombor akaun bank, nama pemegang akaun, nombor telefon pemenang untuk memudahkan proses deposit tunai.
STATUS : MAKLUMAT TELAH DITERIMA PADA 06/01/2015 DAN TELAH DEPOSIT TUNAI PADA 06/01/2015 JAM 6.34 PM. SELESAI

Pemenang Hadiah Keenam
Wang Tunai bernilai RM 20.00 x 1orang


pemenang Giveaway untuk bloggers











Pemenang : http://heartdeen.blogspot.com/2014/12/giveway-untuk-bloggers.html 


Sila email aku di safirulamar@gmail.com maklumat diri seperti nama bank, nombor akaun bank, nama pemegang akaun, nombor telefon pemenang untuk memudahkan proses deposit tunai.
STATUS : TELAH DEPOSIT TUNAI PADA 30/12/2014 JAM 9.00 MLM / SELESAI

Pemenang Hadiah Ketujuh
Wang Tunai bernilai RM 10.00 x 1orang


pemenang Giveaway untuk bloggers











Pemenang : http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/12/giveaway-untuk-bloggers.html

Sila email aku di safirulamar@gmail.com maklumat diri seperti nama bank, nombor akaun bank, nama pemegang akaun, nombor telefon pemenang untuk memudahkan proses deposit tunai.
STATUS : TELAH DEPOSIT TUNAI PADA 30/12/2014 JAM 9.00 MLM / SELESAI


Dan oleh kerana penyertaan mengalakkan dari bloggers bloggers sekalian, aku dengan ini mengumumkan tambahan  hadiah misteri kepada 3 pemenang lagi.

1) Dimasukkan dalam bloglist blog aku, insyallah dapatlah meningkatkan traffic blog korang sedikit sebanyak jika korang update blog korang la eh bila dah ada dalam blog list aku ni. Insyallah.

Pemenang hadiah misteri ialah

pemenang Giveaway untuk bloggers










Pemenang : http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/12/giveaway-untuk-bloggers.html

pemenang Giveaway untuk bloggers










Pemenang : http://www.bakul2011.com/2014/12/giveaway-untuk-blogger.html

pemenang Giveaway untuk bloggers











Pemenang : http://sallyadan.blogspot.com/2014/12/nak-joinklik-banner-giveaway-ni-baru.html

Terima kasih semua kerana menyertai. jika terdapat sebarang permasalahan dari segi hadiah tidak tiba atau sebagainya, boleh adukan masalah korang itu ke email safirulamar@gmail.com, insyaallah akan di respon serta merta.
STATUS : TELAH DI MASUKKAN DALAM BLOG LIST AKU PADA 31/12/2014 (9.45 AM)

47 comments:

  1. yeayy pemenang hadah ketujuh. hehehe

    Tahniah pada yang berjaya juga yaa :)
    Ohh tenkiu inche safirul.

    ReplyDelete
  2. terselit satu..! :D otw bagi details..alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. tahniah pada semua. nampaknye peserta #1 xde luck hehe.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, ada rezeki kat sini..Terima kasih..
    Tahniah kepada pemenang lain :)

    ReplyDelete
  5. Alhandulillah...
    nanti sy kontek hehe

    ReplyDelete
  6. ARGHH..safirul? seriously? hahaha..x sangka..terima kasih banyak2.. ekeke

    ReplyDelete
  7. woha.... best2 hadiah... tahniah bg yg menang :)

    ReplyDelete
  8. eh murni dpt topupla..btw thanks & tahniah pd pmenang yg lain..

    ReplyDelete
  9. tahniah buat semua pemenang.Dan untuk peserta yang menang hadiah tambahan yang terakhir tu.Hooray....alhamdulillah...insyaallah saya update blog serajin yang mungkin nanti.

    ReplyDelete
  10. alamak nak nangis oooo tak berjaya pula Etuza..huuu! terbaik random memilih adil lah tu dan saksama...tahnia ya yang berjaya..tumpang happy

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada semua pemenang..tumpang gembira..

    ReplyDelete
  12. tak ada rezeki iqha,,huhu,,btw,,tahniah untuk yg menang!! :))

    ReplyDelete
  13. Takpe. Next time ada lagi. Dont worry.tapi nombor yg luck 67. Looping 3 kali 67..haha oleh kerana dah umumkan di hadiah ketiga. So..ambil nombor lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha bertuah sungguh...it's ok tak pa, dpt topup pun dah kira ok dah..btw thanks again :)

      Delete
  14. Siapa yang menang sila refer sponsor seperti yg dinyatakan di setiap ruangan ya. Hadiah tak sampai ke apa ke..beritahu saya.. tq

    ReplyDelete
  15. tahniah semua yang berjaya. xde rezeki la pula..

    ReplyDelete
  16. xde rezeki . tahniah pada pemenang :)

    ReplyDelete
  17. Pemenang Shiseido Mask jangan lupa pm FB Nazeck Zenal atau email shikin1401@gmail.com.
    Lambat pun takpe.
    No 24 dah dapat details.
    Tggal lagi 2 orang.
    Saya akan pos pada tiap hari jumaat sahaja disebabkan kekangan waktu kerja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Dr. Updte me if hve problem. Tq

      Delete
    2. alhamdulillah kesemua 3 hadiah saya dah pos biasa semalam & dah maklumkan kat blog comment box pemenang :)
      Psstt...nanti nak sponsor lagi kalau ada buat GA.
      tHANX:)

      Delete
  18. congrat!
    bru dpt cek winner :)
    tak luck plak kali ni
    tkpe kita try nex yer ^___^

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah no 24 & 75 dah bagi details.
    Ready for post.
    Only no.3 yang belum bg response.

    ReplyDelete
  20. eh confuse. pemenang hadiah misteri tak payah tuntut ke? hanya dimasukkan ke dalam bloglist saja atau ada hadiah lain? hehe sorry terlebih excited nak hadiah ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh...pemenang hadiah misteri tu...tambahan ..sy masukkan dalam bloglist...kira ok la tu..! heeee

      Delete
  21. Hadiah tambah nilai RM10 untuk 3 orang. Untuk 2 pemenang sudah dapat hadiah mereka. Tinggal lagi seorang pemenang sahaja.. :)

    Pemenang : http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/klik-banner-tuk-join-hadiah-giveaway.html

    Cikgu farha masih belum terima lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok bro tq..
      Anything else..please updte me eh frm time to time. Keep in touch bro

      Delete
    2. Terbaek!! Hehehehe. Orang melaka kan. :)

      Delete
  22. tahniah semua...hah...barulah ramai nampak peminat En.Amar ni...kalau tak, asyik 3-4 orang yang sama je...anyway..klik RHB sikit

    ReplyDelete
  23. Ya Allah, soryyyyy lambat respon. Serius baru tahu. Sy exam so bercuti kejap dari berblogging. Huhuhu! Btw, sy dah email:))

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.