Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN skinclear

Friday, December 22, 2017

Giveaway Untuk Bloggers Edisi Ke-3

Salam Jumaat semua, sempena hujung tahun 2017 ini, aku ingin membuat Giveaway Untuk Bloggers 3 di mana tujuannya adalah untuk memberikan sedikit saguhati atau hadiah kepada rakan rakan bloggers yang mana tidak jemu melayari blog yang tak seberapa nak indah ini...kali ini hadiahnya agak rare, di mana berbeza dengan giveaway untuk bloggers yang sebelum, di mana hadiah nya dalam bentuk syiling perak iaitu DIRHAM. Ada 3 Keping syiling Dirham untuk di berikan kepada pemenang...  

Dirham ini mempunyai nombor siri yang boleh di katakan agak cun, dan menjadi rebutan bagi pengumpul perak dirham...dan harga sekeping syiling dirham ini bergantung kepada edisi dan harga nya lebih kurang RM 30 - 40. Kalau di Negeri Kelantan....boleh beli ayam guna dirham!

Jika di utara, seperti di kelantan, maybe ada urusniaga yang menggunakan perak dirham.  Itu saya tak berapa pasti. Jika ada sambutan, mungkin akan di tambah lagi dirham itu....dan nantikan untuk edisi yang ke empat...berkemungkinan hadiahnya gold bar 0.5 gram atau 1 gram!. Nantikan di Edisi yang ke-4 nanti....!


GiveawayUntuk Bloggers 3 Safirul Amar

Ok, syaratnya sungguh mudah...hanya perlu meletakkan gambar Giveway Untuk Bloggers 3 di atas ini di setiap post entri korang semua...tolong promosi kan di blog masing masing, dan nyatakan satu (1) Entri yang korang paling suka di di dalam blog www.safirulamar.com.  Pemenang akan di pilih secara random di random.org. 

Sila like https://www.facebook.com/safirulamarblog/ dan instagram aku di SINI 

Bagi yang dah LIKE tu...boleh Unlike....lepas tu Like balik ye..hahaha. Jika tiada Akaun media sosial facebook dan instagram ini tak apa..Boleh Join, asalkan yang penting..ada lah bloggers...keutamaan pada yang sudah like.

Selepas itu, Sila letakkan URL korang di ruangan komen ini..dan itu sahaja. Thats All!....Giveaway ini akan berakhir pada sebelum jam 1.00 Tengahari, 29 Disember 2017 (Jumaat). Penyertaan yang di hantar selepas tarikh dan waktu yang di nyatakan, tidak akan di layan. TQ 

Ok, mari kita lihat hadiah di Giveaway Untuk Bloggers 3 ini....

1) Hadiah di Tempat Pertama, Dirham Masjid Al Aqsa 2.2975 Gram (SN 00555)
2) Hadiah di Tempat Kedua, Dirham Masjid Al Aqsa 2.2975 Gram (SN 00700)
3) Hadiah di Tempat Ketiga, Dirham Masjid Al Aqsa 2.2975 Gram (SN 00274) 

Semoga Berjaya ! dan Terima Kasih kerana menyertai Giveaway Untuk Bloggers edisi ke 3 ini...! Good Luck 

10 comments:

  1. hebatnya GA ni..tahniah penganjuran pasti gempak

    ReplyDelete
  2. https://madey09.blogspot.my/2017/12/giveaway-untuk-bloggers-edisi-ke-3.html
    Selesai join ya

    ReplyDelete
  3. saya join =)

    http://at-tarmizi.blogspot.my/2017/12/giveaway-untuk-bloggers-edisi-ke-3.html

    ReplyDelete
  4. syu join

    http://www.syuhadasalleh.com/2017/12/28/giveaway-untuk-bloggers-edisi-ke-3/

    ReplyDelete
  5. Saya join...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/12/giveaway-untuk-bloggers-edisi-ke-3.html

    ReplyDelete
  6. Salam, terima kasih kerana menyertai. Saya sangat menghargai. Dengan ini giveaway ini di tutup. seramai 4 orang telah menghantar nama. Keputusan akan di umumkan pada 29/12/2017. Pukul 11 malam ini. Hadiah akan di proses selewat lewatnya sebelum pada 3 Januari 2018.

    ReplyDelete
  7. ala...dah terlepas...btw semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  8. x sempat nak join daa....huhuhuhuhu

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi