blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

Perkhidmatan Yang Di Sediakan

SKYTECH CREATIVE

Asalamualaikum semua, Skytech Creative Enterprise menyediakan perkhidmatan seperti ;
  • Percetakan
  • Design (Rekabentuk) - Majalah, Flyers, Banner, Bunting
  • Pembangunan Web & Sistem + Hosting dan Domain
  • Latihan ICT
 SKYTECH CREATIVE
Kami juga memberikan harga mengikut bajet (pembangunan web) anda dan kualiti service kami berikan khas untuk pelanggan Skytech Creative. Jika ingin bertanya dan membuat tempahan, boleh emel di safirulamar@gmail.com atau boleh whats app / call di 016 6474201 . 

Terima Kasih

Anda Mungkin Meminati :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih