Disclaimer

Blog ini adalah sebuah blog peribadi yang ditulis di atas platform blogger.com/blogspot. Setiap isi kandungan adalah tertakluk dengan terma dan syarat ditetapkan oleh Google Inc sebagai pemilik platform.

Pemilik blog ini tidak bertanggungjawab di atas sebarang kesan kerosakan yang mungkin berlaku akibat konten diterbitkan, sebarang pautan yang diklik oleh pembaca, atas sebarang tindak-balas daripada komentar pembaca yang lain.

Pemilik blog ini juga tidak bertanggungjawab ke atas sebarang informasi diterbitkan seandainya terdapat kesilapan dan kesalahan setelah pemilik blog secara dengan bertanggungjawab memastikan segala konten dan maklumat disampaikan adalah benar dan betul ketika diterbitkan.

Pemilik juga tidak bertanggungjawab ke atas sebarang fail, gambar atau apa sahaja yang dimuat-turun menerusi blog ini tanpa pengetahuan pemilik.

Blog ini adalah untuk kegunaan sebagai panduan, rujukan dan informasi yang tidak rasmi dan ia mungkin akan berubah mengikut keadaan dan masa tanpa perlu sebarang pemberitahuan kepada pembaca atau pengunjung blog.

Makanya, pembaca adalah bertanggungjawab sepenuhnya dengan apa yang dibaca, difahami dari penyampaian dan konten.

Terima kasih.