Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Sunday, October 19, 2014

Bila semua bersih..baru boleh berfikir

Bila semua bersih..baru boleh berfikir

Kipas Lipas ni, buka level paling tinggi pun tetap perlahan..dah la perlahan, berbunyi bunyi pula tu..bising! Sekarang ni pula banyak job dan assignment nak buat. Deadline pun dah nak dekat! Satu apa tak boleh fikir dan takde idea! Kopi o dan telur separuh masak sarapan pagi dah makan pun tetap takde idea! 

Dari duduk memikirkan idea job design dan assignment C++ programming yang sepatah haram tak faham logiknya dan menyusahkan ini! Baik mengemas! Cabut kipas tu dan bersihkan, emm patutlah berbunyi bunyi dan perlahan..banyak habuk! 

Bila semua dah bersih! Rasa tenang..dan boleh lah tidur!! Haha

2 comments:

  1. asalam saiful..inshaAllah bila kita ikhlas..selalu minta pada Allah agar dapat ilham pasti ada idea ..blog usah kutuk2 dah lah ya..sekalipun posting sejenis makanan dah jadi idea tu hehehehe...

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi