Bila semua bersih..baru boleh berfikir

Kipas Lipas ni, buka level paling tinggi pun tetap perlahan dah la perlahan, berbunyi bunyi pula tu bising we!  Sekarang ni pula banyak assignment (tugas) nak kena siapkan. Deadline pun dah nak dekat! Satu apa tak boleh nak fikir dan langsung tiada idea! Kopi o dan telur separuh masak sarapan pagi dah makan pun tetap takde idea! Aduh..

Dari duduk memikirkan idea job design dan assignment C++ programming yang sepatah haram tak faham logiknya dan memeningkan kepala ini! Baik aku mengemas! lagi berfaedah dan menyihatkan Jadi, aktiviti aku hari ini, cabut kepala kipas tu dan bersihkan bilah kipas dan motor kipas, emm patutlah berbunyi bunyi dan perlahan, banyak habuk rupanya! 

Bila semua dah bersih! Rasa tenang dan boleh lah tidur!! Haha

2 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

  1. asalam saiful..inshaAllah bila kita ikhlas..selalu minta pada Allah agar dapat ilham pasti ada idea ..blog usah kutuk2 dah lah ya..sekalipun posting sejenis makanan dah jadi idea tu hehehehe...

    BalasHapus

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.