blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

19 Okt 2014

Bila Semua Bersih Baru Boleh Fikir

Bila semua bersih..baru boleh berfikir

Kipas Lipas ni, buka level paling tinggi pun tetap perlahan dah la perlahan, berbunyi bunyi pula tu bising we!  Sekarang ni pula banyak assignment (tugas) nak kena siapkan. Deadline pun dah nak dekat! Satu apa tak boleh nak fikir dan langsung tiada idea! Kopi o dan telur separuh masak sarapan pagi dah makan pun tetap takde idea! Aduh..

Dari duduk memikirkan idea job design dan assignment C++ programming yang sepatah haram tak faham logiknya dan memeningkan kepala ini! Baik aku mengemas! lagi berfaedah dan menyihatkan Jadi, aktiviti aku hari ini, cabut kepala kipas tu dan bersihkan bilah kipas dan motor kipas, emm patutlah berbunyi bunyi dan perlahan, banyak habuk rupanya! 

Bila semua dah bersih! Rasa tenang dan boleh lah tidur!! Haha

Anda Mungkin Meminati :

2 komentar:

  1. asalam saiful..inshaAllah bila kita ikhlas..selalu minta pada Allah agar dapat ilham pasti ada idea ..blog usah kutuk2 dah lah ya..sekalipun posting sejenis makanan dah jadi idea tu hehehehe...

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih