Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Friday, October 17, 2014

Joomla class..last day

Alhamdulillah, selesai akhirnya kelas joomla web development, selama 2 hari. semua peserta akhirnya berjaya membuat laman web masing masing dengan cemerlang! Emmm untung la dapat belajar percuma...dan dalam masa 2 hari dah dapat ilmu pasal development dynamic web.

Joomla class..last day

Lepas kelas, ada peserta request php mysql..boleh..tiada masalah. Layari www.emelaka.gov.my dan register course, jika pihak penganjur panggil aku sebagai pengajar...kita jumpa lagi di kelas seterusnya.

Hari kedua ni, aku ada terapkan sedikit cara cara nak inspect firebug dan photoshop gif design. 

Hati senang..bila dapat kongsi ilmu dan lihat semua peserta happy...untung diorang..tak payah bayar kelas mahal mahal..percuma je ni! Dulu , masa aku nak dapat knowledge joomla ni, bayar mahal dan terpaksa pergi intan di bukit kiara! Jauh pun takpela..yang penting berfaedah..

Tapi takpela..! Sharing is caring..

2 comments:

  1. eh, kau mengajar ek? Nak joinnnn. wuwuwuwu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je..ada banyak course sprt web programming, html basic, blog, photoshop, ilustrator, mobile apps..dan lain-lain.

      kalau duduk melaka, lagi di galakkan..:)

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.