Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Saturday, November 08, 2014

Celebrate birthday

CELEBRATE BESDAY BABY

Semalam 7/11/2014, aku dan adik beradik sambut birthday mak yang ke 54! Erm bila aktiviti sambut menyambut hari jadi second big boss ni, semua anak anak wajib datang, kalau tak datang...alamatnya! Haa..esok kena hantar report. Selamat hari jadi mak...! Terima kasih kerana membesarkan kami semua dan harapan kami semua, semoga mak di murahkan rezeki, cekal, panjang umur, tabah dan kelihatan muda selalu! 
CELEBRATE BESDAY BABY


Belum makan, dah tanya hadiah...! Hee...jalan cerita sama je, macam dalam cerita 3 Abdul...hadiah mana? Hadiah mana? Apa kau bagi aku tahun ni?...hahaha...oleh kerana aku tak sempat nak beli hadiah sebab sibuk dan tak berapa stabil dari segi ekonomi! hee., aku tumpang nama jelah dekat hadiah adik beradik, ketakutan di buatnya!!...aku pilih hadiah yang paling besar sekali,..haha...yang mana sibuk memanjang..takde alasan tak dapat datang! Dari jawatab imam sampailah ke lecturer ipts semua ada!! berani ko tak datang! Kalau tak datang celebrate mak, memang mimpi ngeri la malam tu!! Haha..aku rapat dengan mak, sebab dialah pahit dan manis!, aku ni tempat dia meluahkan perasaan! Kalau dengar dia bebel, aku kena side dia! Kalau tak side dia, dia jadi kingkong la! So iya iya kan ajelah! Haha..like sugar mummy....tempat bermanja!

CELEBRATE BESDAY BABY

Selamat hari jadi Mak.....! Love you very much....i will stand behind you, for everything happen, nothing will change! I love you dad and my lovely mummy! 

7 comments:

  1. Wahh selamat ulangtahun kelahiran lah buat emaknye

    ReplyDelete
  2. dah takyah hantar report tapi update kat blog. hehe. happy birthday buat untuk mak SAA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah hadir..no need bg report..yg ni ulasan..
      Tq HBS..keep in touch!

      Delete
  3. wahhh awet muda la mak nye hehe
    selamat ulangtahun hehe
    chisss tumpang kek dorang mana adil camtu haha

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi