Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN skinclear

Tuesday, November 11, 2014

Letihnya harini!


Letihnya hari ni..banyak hal nak kena urus, tapi masih boleh ber blog dan blogwalking....apa guna ada smartphone, kan? Hehe....kalau menguap tutup mulut la adik...! Macam macam ragam anak bongsu aku ni! Haha..kadang kadang bila balik rumah, penat sebab seharian sibuk dengan pelbagai ragam dan karenah client!!..tapi bila tengok perangai anak anak ni...hilang penat seharian bekerja! 

6 comments:

  1. alahai.. letihnya dia sampai menguap tu. hihi

    ReplyDelete
  2. dia seronok tu.... hihih main sampai keletihan .. hihi


    Mama Niza

    ReplyDelete
  3. tu lan kan. slalu dgr org ckp, bila letih kerja seharian, balik rumah tgk keletah anak2 mmg hilang rasa penat..

    ala omak kawenkan aku sobbs sobsss

    ReplyDelete
  4. Hehe. Daddy dia yg penat tapi dia yg menguap.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi