Betul Betul Letih Si Sofiyyah

Letihnya hari ni banyak hal nak kena urus, tapi masih boleh buka blog dan blogwalking di blog rakan rakan bloglist. Apa guna ada smartphone, kan? Hehe, kalau menguap, tutup mulut la adik...! Macam macam ragam anak bongsu aku ni!

Haha..kadang kadang bila aku pulang rumah dari tempat kerja, yelah penat kan, sebab seharian sibuk dengan pelbagai ragam dan karenah hal pejabat!! tapi secara tiba tiba menjadi tenang dan tersenyum, bila melihat perangai anak anak ni macam si Sofiyyah ni, betul betul letih tu!

Hilang penat seharian bekerja! Love you my daughter.

6 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

  1. alahai.. letihnya dia sampai menguap tu. hihi

    BalasHapus
  2. dia seronok tu.... hihih main sampai keletihan .. hihi


    Mama Niza

    BalasHapus
  3. tu lan kan. slalu dgr org ckp, bila letih kerja seharian, balik rumah tgk keletah anak2 mmg hilang rasa penat..

    ala omak kawenkan aku sobbs sobsss

    BalasHapus
  4. Hehe. Daddy dia yg penat tapi dia yg menguap.

    BalasHapus

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.