Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Sunday, November 16, 2014

Nak gambar jugak!

Unchain

Kalau cakap banyak dan  sumpah bagai pun tak guna dengan bini!!..kena tunjuk gambar, baru nak percaya!..alahai..bila aku ambil gambar kawan kawan..kena gelak lak dengan diorang!! weii tolonglah..aku bukan takut bini lah..bini yang tak takut aku! Bukan aku suka suka nak ambil gambar korang...!

Apa ingat aku hingin ke? Terpaksa je ni Haha..erm yang korang ni buat buat main game dekat handphone masing masing, angkat handphone tinggi tinggi lak tu snap gambar makanan konon konon nak masukkan dalam instagram dan facebook?..entah yer yer je..padahal ambil gambar aku la tu.. nak hantar report dekat bini? Kan? Kan? Haha

2 comments:

  1. Bini tak takut aku..
    Hahaha..bila bini memasing buat spot check. Memang wajiblah kan..

    ReplyDelete
  2. tu tanda bini syg suami dia. takot2 kot suami dia melencong ke lain kikiki

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.