Bukan Takut Tapi Hormat

Kalau cakap banyak dan sumpah bagai pun tak guna dengan bini!! dia bukan faham pun, kalau faham, pun dia akan buat buat tak faham, susah nak menerangkan, kena tunjuk gambar, baru nak percaya!..alahai tapi bila aku ambil (snap camera) guna handphone depan kawan kawan, kena gelak pula dengan diorang,weii tolonglah, aku bukan takut bini lah, bini yang tak takut aku! Bukan aku suka suka nak ambil gambar korang la wei, harap faham lah...!

Apa ingat aku suka suka ke ambil gambar ni? Terpaksa je ni haha erm yang korang ni buat buat main game dekat handphone masing masing, angkat handphone tinggi tinggi tu snap gambar makanan konon konon nak masukkan dalam instagram dan facebook? entah yer yer je padahal ambil gambar aku la tu nak hantar report dekat bini dan teman wanita? Kan? Haha

2 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

  1. Bini tak takut aku..
    Hahaha..bila bini memasing buat spot check. Memang wajiblah kan..

    BalasHapus
  2. tu tanda bini syg suami dia. takot2 kot suami dia melencong ke lain kikiki

    BalasHapus

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.