Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Tuesday, November 04, 2014

Pandai bergaya!


Pandai anak anak aku ni posing..haha, gambar ni masa konvokesyen adik aku di ukm bangi minggu lepas! Yang abang..side mummy dia, si adik, cam biasalah side daddy! Senang je nak tackle budak budak ni..haha...buka game dan tanya siapa nak mainan? Emm sayang la jap lagi..haha

Aku takde masa ni, ada kelas ganti..prepare assignment dan cari bahan di library! Masa begitu mencemburui..! Haha..

Diorang ni kejap kejap nak minta ambil gambar..selfie la itu la..cepat cepat besar ye, nanti esok jadi boleh jadi chef, boleh masakkan daddy hari hari lamb chop dan asam pedas! Hee

9 comments:

  1. abang dan adik dua-dua nak jadi chef ke? hehe. pandai dah posing :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tkde la..kalau boleh jadi chef la..haha..nampak gayanya nak jadi Polis! haha

      Delete
  2. alahai comelnya dua2 anak tu...suka bgambar ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pantang tengok orang nak ambil gambar, mila...ada je posing nye, suka bergambar diorang ni!...haha

      Delete
  3. Amboiiii daddy..
    Nak anak jadi chef sebab nak makan lamb chop rupenye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. emm kalau boleh hari hari nak makan lamb..! :)

      Delete
  4. Budak-budak memang suka bergambar, kan?
    Samalah dengan anak-anak saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak budak zaman sekarang kan doc...macam2x hal..

      Delete
  5. haha , kannnn, baju baju budak sekrang ni memang cantik gileer , nasib baik kcik

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.