blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

4 Nov 2014

Pandai bergaya!

Pandai anak anak aku ni posing bergambar, gambar ini diambil semasa konvokesyen adik aku di ukm bangi minggu lepas, Aku takde dengan anak anak masa ni, ada kelas ganti di open universiti, kena prepare assignment dan cari bahan di library



Diorang ni kejap kejap nak minta ambil gambar, suka selfie, cepat besar ye anak anak, macam macam posing dan gaya diorang buat bila bergambar

Anda Mungkin Meminati :

9 komentar:

  1. abang dan adik dua-dua nak jadi chef ke? hehe. pandai dah posing :)

    BalasHapus
    Balasan
    1. eh tkde la..kalau boleh jadi chef la..haha..nampak gayanya nak jadi Polis! haha

      Hapus
  2. alahai comelnya dua2 anak tu...suka bgambar ye?

    BalasHapus
    Balasan
    1. pantang tengok orang nak ambil gambar, mila...ada je posing nye, suka bergambar diorang ni!...haha

      Hapus
  3. Amboiiii daddy..
    Nak anak jadi chef sebab nak makan lamb chop rupenye.

    BalasHapus
  4. Budak-budak memang suka bergambar, kan?
    Samalah dengan anak-anak saya.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Budak budak zaman sekarang kan doc...macam2x hal..

      Hapus
  5. haha , kannnn, baju baju budak sekrang ni memang cantik gileer , nasib baik kcik

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih