Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative bizness shopee Pengedar Shaklee Bangi

4 November 2014

Pandai bergaya!


Pandai anak anak aku ni posing..haha, gambar ni masa konvokesyen adik aku di ukm bangi minggu lepas! Yang abang..side mummy dia, si adik, cam biasalah side daddy! Senang je nak tackle budak budak ni..haha...buka game dan tanya siapa nak mainan? Emm sayang la jap lagi..haha

Aku takde masa ni, ada kelas ganti..prepare assignment dan cari bahan di library! Masa begitu mencemburui..! Haha..

Diorang ni kejap kejap nak minta ambil gambar..selfie la itu la..cepat cepat besar ye, nanti esok jadi boleh jadi chef, boleh masakkan daddy hari hari lamb chop dan asam pedas! Hee

Anda Mungkin Meminati :

9 komentar:

  1. abang dan adik dua-dua nak jadi chef ke? hehe. pandai dah posing :)

    BalasHapus
    Balasan
    1. eh tkde la..kalau boleh jadi chef la..haha..nampak gayanya nak jadi Polis! haha

      Hapus
  2. alahai comelnya dua2 anak tu...suka bgambar ye?

    BalasHapus
    Balasan
    1. pantang tengok orang nak ambil gambar, mila...ada je posing nye, suka bergambar diorang ni!...haha

      Hapus
  3. Amboiiii daddy..
    Nak anak jadi chef sebab nak makan lamb chop rupenye.

    BalasHapus
  4. Budak-budak memang suka bergambar, kan?
    Samalah dengan anak-anak saya.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Budak budak zaman sekarang kan doc...macam2x hal..

      Hapus
  5. haha , kannnn, baju baju budak sekrang ni memang cantik gileer , nasib baik kcik

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih