Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Sunday, November 30, 2014

Sebagai tanda terima kasih

Haa...sebagai tanda terima kasih aku kepada rakan rakan bloggers, aku akan promote kan blog korang melalui banner 728 x 90 (JPEG) di blog aku walaupun blog korang dah ramai follower sekalipun haha, yelah walaupun blog aku tak di kenali ramai, tapi kan? kan? budak sekolah ramai view tauuu haha.. sekurang kurangnya..ini lah inisiatif aku dan sebagai tanda terima kasih aku kepada korang! tak kena bayar pun..hee..dengan terhasilnya banner promosi ni, mungkin dapat meningkatkan traffic blog korang...nak buat segmen dan give away tu semua aku tak reti dari dulu lagi, mungkin tiada masa..heee

Hadiah ini adalah bagi top 5 komentar atau Die hard fans yang paling tinggi komen dan ke blog aku...dan bagi permulaan aku meletakkan banner bloggers anamizu dahulu. tempoh nya, depend on weather..! banner seterusnya seperti bloggers Acik watie, Dr shikin, Mila hilas, Nur As, Hikayat Seorang Budak, At Tarmizi, dan parihh...namun keutamaan adalah untuk TOP 5 Komentar terlebih dahulu, promosi banner, di jalankan secara berperingkat peringkat..



cpuv safirulamar

Dengan adanya kunjungan dari orang ramai melalui carian google dan dari rakan rakan rakan bloggers..banyak CPUV dan CPC dari nuffnang untuk blog aku, terima kasih Nuffnang atas kepercayaan ini..traffic pun nampak semakin ok, berbanding tahun tahun sebelum ini..hee..Keep in touch beb.

11 comments:

  1. Macam best je...siap iklan lagi..kena selalu update blog la nampaynya..terima kasih ye.

    ReplyDelete
  2. wow!! terime kaseh Amar!! hehehe

    ReplyDelete
  3. Baiklah SRK. Haha. Terkejut gak tgk cbox aku ada nama SRK tinggal jejak. Kalaulah SRK yg sebenar. Haha.
    Papepun, thanks bro kerana menjadikan kami die hard fan ( kipas-susah-mati ) disini. Huhuhu.

    ReplyDelete
  4. tudia siap kelip2 btukar dah haaa skrg. mekaseh2 :)

    ReplyDelete
  5. alahai.. bestnya... sayangnya blog mamaniza takde.. kihkih.. jarang dapat blogwalking dah skrg....

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.