Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Tuesday, April 12, 2016

Hadiah Hari Jadi

Terima kasih kepada Hard Rock Cafe Melaka kerana memilih aku sebagai pemenang harian RockBox mereka, hadiah yang di perolehi sangatlah awesome dan terbaik! iaitu T Shirt limited hard rock, memang mahal gila baju ni kalau beli di Hard Rock Shop, Alhamdulillah aku dapat juga secara percuma! Rezeki hari jadi, memang aku tak sangka dan speechless.

Mulanya, aku nak request lagu je, tapi tak sedar pula rupa rupanya ada kawan tulis senyap senyap dekat borang isi lagu tu, special request, birthday boy song to Mr Safirul! Waaa..hahaha, dan akhirnya aku di pilih sebagai pemenang pada malam tu, terasa diri ini dihargai lak! Inilah Hadiah Hari Jadi  yang terbaik! dan bermakna. hehe

Have you seen what this school plans to do for 64 special-needs students? Simply brilliant!


Hard Rock Melaka
Banyak hadiah menarik menanti anda di Hard Rock, jom ke sana, ada rezeki, anda terpilih untuk memenangi cenderahati, memang sungguh bermakna hari jadi kali ini, dapat hadiah dari Hard Rock Cafe, band yang live pula pada malam tu pun tersangatlah terbaik dan hebat!

What would YOU do if you won a FREE TRIP to Brazil, and who would you bring?

Ingatkan dapat guitar legend..itu pun salah satu hadiah dari hard rock, tapi ok lah, daripada takde, t shirt pun bagus juga! hehe 

1 comment:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.