Terima kasih kepada Hard Rock Cafe Melaka kerana memilih aku sebagai pemenang harian Rock Box mereka, plan datang suka suka je, nak release tension sambil dengar muzik, hadiah yang di perolehi sangatlah terbaik dan hebat iaitu baju limited hard rock, memang mahal gila baju ni kalau beli secara walk in di mana mana Hard Rock Shop, Alhamdulillah aku dapat juga secara percuma! Tambahan pula, kebetulan malam tu, adalah hari jadi aku, Alhamdulillah, rezeki hari jadi, memang tak sangka bila pengacara majlis umum pemenang sempena hari jadi.

Mulanya, nak request lagu je, tapi tak sedar pula rupa rupanya ada kawan tulis senyap senyap dekat borang isi lagu tu, special request, birthday boy song to Mr Safirul! Waaa, hahaha, dan akhirnya aku dipilih sebagai pemenang pada malam tu, terasa diri ini dihargai lak! Inilah Hadiah Hari Jadi  yang terbaik! dan bermakna. hehe

Hard Rock Cafe Melaka

Banyak hadiah menarik menanti anda di Hard Rock Cafe Melaka, jom ke sana, ada rezeki, siapa tahu anda terpilih untuk memenangi cenderahati, memang sungguh bermakna hari jadi kali ini, dapat hadiah dari Hard Rock Cafe, band yang live pula pada malam tu pun tersangatlah terbaik dan hebat!

Ingatkan dapat guitar legend..itu pun salah satu hadiah dari hard rock, tapi ok lah, daripada takde, baju pun bagus juga! Ok la tu dari tiada kan, hehe 

1 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.