Kaki Ayam Masak Sambal
Belum pernah aku pergi majlis kerja kahwin orang, jumpa kaki ayam di dalam lauk, yang dimasukkan sekali dalam lauk masak sambal untuk dihidangkan kepada tetamu. Ingat kepak ayam je  yang biasa nampak, ini semua angota badang ayam termasuk kaki pun ada sekali.

Termuntah aku depan tetamu. aku memang tak makan kaki ayam. alahai tuan rumah, kenapa la buat macam ni, aku tahulah kamu suka makan kaki ayam tu, tapi janganlah anggap tetamu yang datang seleranya macam kamu. 

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.