Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE

Saturday, May 12, 2012

Nama atas batu

daus
hahaha..lepas ni nama daus alai comfirm meletop! sebab sesiapa yang datang kat kawasan riadah kat Alai Melaka ni, nampak nama dia atas batu! hahaha

dah macam kubur daus alai dah! haha..dalam Islam jika ukir nama di atas batu nesan adalah makruh! dan boleh jatuh haram, melainkan makam-makam wali-wali, dan ulama islam!...emm..

lain kali letaklah no telefon, boleh contact2x..haha..daus2x, kalau nak famous janganlah buat vandalisme, rosakkan harta kerajaan! pui

Steady Johan! Yehaa!


Steady Johan , afdlin  dan sharifah. korang memang mewakili suara rakyat Malaysia! bersih pakatan ni memang menyusahkan semua orang. haha..udah, udahlah...haha

pencacai pas rata-rata ramai yang tak suke dengan video ini, dan mereka sepakat untuk memboikot johan dan berberapa pelawak yang melakonkan watak-watak dari bangkang dari longkang ini.

johan
Tengoklah ragam-ragam pencacai pas yang bodoh ni, suara rakyat 1malaysia, pun UMNO masih disalahkan. adoyai. you are the best Johan! hahaha

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi