Giveaway by Ejulz & Radhia

Hari ini tak ada idea nak menulis sebenarnya, masih lagi dalam mood terkejut campur ngeri sebab keputusan kerajaan yang mengumumkan Arahan perintah kawalan pergerakan bersyarat (PKPB) di seluruh negeri kecuali Perlis, Kelantan, dan Pahang tempohari, kesudahannya, memang agak sibuk sedikit lah kerana hanya ada masa sehari sahaja untuk menguruskan hal hal anak di sekolah dan tadika, kena ambil segala harta khazanah mereka seperti buku buku dan sebagainya, untuk makluman sekolah akan mula di tutup bermula esok (9 November 2020) dan akan dibuka semula pada tahun hadapan. Nasib baik lokasi tempat bekerja saya dan tempat tinggal di dalam daerah yang sama. 

Saya pernah memenangi di tempat pertama hadiah misteri Giveaway anjuran dari Bloggers Ejulz, haha, sangat terharu, korang boleh lihat di SINI. Harap kali ini, menang lagi, apa pun, hanya cuba nasib sahaja dan sekadar memeriahkan Giveaway dari rakan bloggers, mana tahu ada rezeki kali ini. Siapa tahu? Keputusan pemenang akan di tentukan oleh random.org. Giveaway By Ejulz & Radhia

Sambil buka blog dengan niat nak blogwalking blog rakan rakan ternampak pula giveaway bloggers Ejulz. Rasa macam serba tak kena kalau tak join giveaway ini.  memang mudah syarat untuk menyertai Giveaway ini. Jom kawan kawan mari kita meriahkan. 

Syarat syarat nya korang mesti follow blog Ejulz dan Blog Radhia. Selepas itu, korang kena follow Instagram Ejulz dan Radhia. Mudah kan ? Selepas itu tinggalkan penyertaan korang di post ini. Tarikh tutup Giveaway ini ialah pada 15 November 2020. 

3 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.