banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Rabu, November 16, 2016

Segmen Blog Review Safirul Amar

Pertama kali menganjurkan segmen blog review ini, bukan bermaksud aku blogger yang bagus, tujuannya aku buat segmen ini adalah untuk mengeratkan silaturrahim di alam maya. Bagi sesiapa yang mempunyai blog dan ingin di review, boleh lah menyertai, dan kepada yang menyertai, anda akan di nilai segi rekabentuk blog dan rekaletak susunan. Apa yang sesuai dan apa yang tidak dan mengikut kesesuaian keperluan SEO.

Syarat nya amat mudah, letakkan url blog anda di ruangan komen, aku akan review satu persatu, seringkas yang mungkin.
Setiap url blog yang menyertai, akan aku letakkan di blog list aku. Tiada kontrak. Apa lagi jom la menyertai Segmen Blog Review Safirul Amar . Lupa letak, tarikh tamat untuk menyertai pada 20/11/2016 (Ahad). #sajasaja #sukasuka

41 komentar:

  1. segmen ringkas! jadi saya tinggalkan link disini :)

    http://www.eecashyaa.com

    BalasHapus
  2. ok, saya join ya =)

    https://at-tarmizi.blogspot.my/

    BalasHapus
  3. Saya pon nk join juga..

    http://rizwanewan.blogspot.my/

    BalasHapus
  4. nak join

    http://www.aerillhassan.com/

    BalasHapus
  5. Join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  6. Lea Join ye..

    http://www.leaazleeya.com/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  7. Saya join ya..

    http://missobsesi.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  8. join

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my

    BalasHapus
  9. join juga
    http://cikilamenari.blogspot.my/

    BalasHapus
  10. lapor diri

    https://unnianje.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  11. Saya join ^^

    http://kimchaa.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  12. Assalamualaikum..
    Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  13. Assalamualaikum..Saya pun join jugak..=)

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  14. http://www.syuhadasalleh.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  15. saya join..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/

    BalasHapus
  16. hi !
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    BalasHapus
  17. First time ada segmen macam ni..mcm menarik..

    http://www.elihjapahar.com/

    BalasHapus
  18. Wah! bestlah segmen macam ni. Rugi tak join :-)

    http://mrsablogstori.blogspot.com

    BalasHapus
  19. Join juga


    http://airitanaka.blogspot.my/

    BalasHapus
  20. Menarik, saya pun nak join :)

    http://www.rexfalcons.com/

    BalasHapus
  21. As salam Safirul Amar. Abam Kie nak join juga. Boleh kan? Thanks.

    www.zukidin.com

    BalasHapus
  22. Assalamualaikum...Nak join juga ler..

    http://www.myideakini.com

    BalasHapus
  23. Mudahnya syarat, nak join juga. :D

    http://icahya.blogspot.com

    lepas ni bleh lah sy review blog awak juga. hehe. Salam kenal. :)

    BalasHapus
  24. Wahh, nak join!

    http://solehahgirlz.blogspot.my/

    BalasHapus
  25. Wow menarik! Wajib join ni!
    http://www.sofieadie.com/

    BalasHapus
  26. sy join.. :)

    http://www.busyratakiyudin.com/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  27. Assalamualaikum, sy join sekali ye (:

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  28. fisrtime kakak pecah tembok.. hee~ punya nak safirul amar review blog kakak.. haa.. nah !!

    http://www.atiehilmi.com/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  29. Fuh.. Nasib baik sempat. Hihihi Terima kasih kerana buat blog review. Ianya bagus untuk perbaiki blog.. Tidak semua bloggers yang tahu ttg seo, apa yang penting, apa yang tdk pntg dlm blog.. Dan sebagainya.

    http://www.reenri.com

    BalasHapus
  30. Saya join
    http://fadzlinahamali.blogspot.my/2016/11/assalamualaikum-and-hyee.html

    BalasHapus
  31. Harap tak terlambat
    http://thefzhmdnr.blogspot.my/

    BalasHapus
  32. addinfarhani nk join jgak (^^,)
    http://myemosaid.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  33. http://madey09.blogspot.my/
    Review ja ya tak yah jual..hehehehe,...suka jumpa paparan blog Saf..

    BalasHapus
  34. Adakah saya sudah terlambat? http://www.abejaq.com/

    BalasHapus
  35. alaa dah habis. baru nak join jugakk.
    www.aswaleyla.com

    BalasHapus
  36. saya nak join jugak.. nak tau kelemahan blog!

    www.ceritaita.com

    BalasHapus
  37. Tak sempat dh ka...nk review blog www.lokmanamirul.com

    BalasHapus
  38. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi