bannerbaru2020 skytech2020new latihanICT

20 Feb 2013

Program Raikan Cinta Di Taman Seribu Bunga

Program Raikan Cinta Di Taman Seribu Bunga

Hari itu dapat panggilan dari agensi kerajaan negeri, mereka minta datang bersama pasangan untuk program menanam pokok, Program Raikan Cinta bertempat di Taman Seribu Bunga, ayer keroh melaka. program raikan cinta ni khas bagi pasangan yang baru khawin dan nama mereka akan dicatatkan di papan tanda dekat area pokok yang di tanam tu.

Korang kalau sampai kat melaka, singgah le di Taman seribu bunga, ayer keroh, memang best dan tenang. masuk percuma. nanti korang boleh lah tengok pokok aku! entah hidup lagi ke tidak! hahaha

Anda Mungkin Meminati :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih