blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

16 Jul 2014

Latihan Membina Laman Web Joomla

Pada 14 hingga 15 Julai 2014, Kerajaan Negeri Melaka meminta aku mengajar kakitangan kerajaan negeri mengenai Latihan Membina Laman Web Joomla  menggunakan perisian Joomla dan asas HTML, alhamdulillah ramai yang hadir ke kelas ini untuk mempelajari ilmu bagaimana membina laman web.

Latihan Membina Laman Web Joomla

Latihan Membina Laman Web Joomla


Kursus selama dua (2) hari ini diadakan secara percuma khas untuk rakyat Melaka, dengan tujuan untuk mewujudkan lebih ramai rakyat Melaka yang Celik ICT dan untuk tingkatkan kadar rakyat berpengetahuan di Melaka. Itu misi sebenar kursus Latihan Membina Laman Web Joomla.

Latihan Membina Laman Web Joomla ini, di hadiri sebilangan dari kakitangan teknologi maklumat di sektor awam di dalam negeri melaka dan orang perseorangan.

Anda Mungkin Meminati :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih