Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Sunday, August 17, 2014

Latihan Bola

Esok bermulalah semula latihan bola sepak. Lama dah bercuti sejak awal puasa lagi. Sepanjang aku dalam group ni, tak pernah menang satu perlawanan pun. Persahabatan mahupun pertandingan. Haha

Bila training, yang hadir 4/24 orang. Bila perlawanan, 58/24 orang.


Entah apa sialnya dimana. Tapi aku bersyukur dipilih walaupun tak sehebat andriy pirlo, tetapi seakan akan. 


Mungkin tidak sefahaman dengan berberapa rakan yang lain. Di dalam sukan kepercayaan itu penting. Percaya dengan kemampuan orang lain. Main secara berpasukan. Dont put the blame on others.

#Lahabau

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi