blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

12 Sep 2014

Latihan Asas Koding PHP & MySql

Php & MySql Basic Class Safirulamar

Php & MySql Basic Class

Pada 9 hingga 10 September 2014, dipanggil Kerajaan Negeri Melaka untuk mengajar Asas Koding Pengaturcaan PHP dan Database, peserta kelas terdiri dari kakitangan agensi kerajaan. Alhamdulillah semua peserta berjaya menyiapkan tugasan yang diberikan dan yang paling penting faham struktur koding asas, Sebelum nak menganturcaraan, kena faham koding paling asas terlebih dahulu seperti HTML.

Bila bermain dengan script, kita kena banyak trial and error dan debug. Mantapkan asas html dahulu. Mencari ilmu jangan lah sekadar melepas batuk ditangga. Kena selalu praktis trial and error, Jumpa lagi di lain hari, jangan risau, Stack Overflow ada..haha

Anda Mungkin Meminati :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih