Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

31 Oktober 2014

Tidur Berdiri Selepas Berbual

sofiyyah

Amboi, sambil berdiri pun boleh tertidur, nyenyak pula tu, entah apa yang mengantuk sangat ni Sofiyyah Az Zahra, Kelakar anak anak ini, macam macam ragam, tidur berdiri macam ini pun ada, apa yang penat sangat, nak kata fikir resepi apa nak masak malam ini, memang takdelah, terus tidur berdiri selepas berbual entah apa yang dia bebel kan dalam kereta, sedar sedar dah tidur je, 

Anda Mungkin Meminati :

10 komentar:

  1. Hehehe..comey je dia tidur..penat sangat la tu.. :)

    BalasHapus
  2. hehehe comel sggh....mcm2 kalo dh penat sgt eekeke

    BalasHapus
  3. Alahai, mengantuk sangat dah tu.. Sampai tengah berdiri pun boleh tertido.. huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasHapus
  4. Alahai..sama macam makcik ni ha...
    Mana2 pun blh tido.

    BalasHapus
  5. alooo. sangat comel. siannyaa dia. hehe ^^

    BalasHapus
  6. tidur sambil berdiri rare gak ni :)

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih