blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

10 Nov 2014

Entah Apa Yang Di Menungkan


Entah apa lah yang dimenungkan si Sofiyyah Az Zahra ini, mungkin tengah fikir, apa menu nak dimasak di malam nanti agak nya kot? atau sedang fikir masalah dalam dan luar negeri? Bila lepak dengan daddy, banyak lah masalah yang di dengarnya. Entah Apa Yang Di Menungkan

Daddy ok je lah kalau kena marah dengan orang dalam panggilan, kejap kejap orang call dan kadang kadang bila daddy mengeluh dan termenung mengenang nasib, si kecik ni pun ikut sama termenung sekali, si kecik yang sangat memahami bapanya, lepas ikut termenung berberapa minit dan tak berani bersuara bila daddynya diam, tapi suasana mula normal, bila dia tengok daddy mula senyum, terus dia minta tolong belikan mainan untuk dia.

Termenung siap berkerut dahi dia, haha. Kadang kadang lepas kerja pergi ke kedai minum air nescafe, hilangkan lelah penat kerja, bawa lah budak budak ni semua, buat naikkan semangat semula.


Entah Apa Yang Di Menungkan
Muka stress kalau si kecik ni lepak dengan daddy dia, turut serta memahami situasi keadaan semasa. Haha.

Anda Mungkin Meminati :

5 komentar:

  1. hihi, agaknya apa yang bermain di kotak pemikiran anak-anak kita ni kan...?

    Mama Niza

    BalasHapus
    Balasan
    1. Sis, Dah mcm orang besau ...dah anak anak semua ni..haha..
      Kadang2 anak anak kecil lebih memahami kita berbanding orang dewasa yang banyak karenah..

      Hapus
  2. ye betul.. dia dah faham lah tu kan..

    BalasHapus
  3. pastu bila deme2 pulak becakap, nak tergelak je dengar.
    macam lah deme paham benor masalah2 org2 besor ni kan haha
    anak abg long pon cenggitu jugak gayanye kikiki

    BalasHapus
  4. Haha. Dia memahami situasi ;)
    Kalau happy, dia pun happy.

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih