blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

24 Nov 2014

Bawa Anak Mandi Manda

Bawa Anak Mandi Manda

Hari ini bawa anak anak dan keluarga pergi A famosa resort, segala galanya mahal disini, air tin je dah rm 3.50..hehe..nak sewa tempat rehat untuk letak barang barang...ala yang macam gazebo tu..kena bayar rm 180, ingat dalam rm 70-80 cam tu..!!..erm erm..takpela..duduk dan letak barang dekat kerusi kaki lima je lah...

Semuannya mahal...tapi takpela..anak anak nye pasal..!



Bawa Anak Mandi Manda

Bawa Anak Mandi Manda

Bawa Anak Mandi Manda

Kepada bloggers seperti acik dan hikayat budak, harini diorang bom aku!!haha...kau sabar! Aku perhati je..!! Eh..dan kepada yang tinggalkan komen dan tag, malam ni atau esok..aku reply dan jawab..

Sempat check nuffnang..alhamdulillah..ada CPUV dan kredit CPC yang masuk...!!

Budak budak takut lak nak main air...last last, bapaknye yang happy dan main air..! Haha..

Anda Mungkin Meminati :

12 komentar:

  1. Hmm..3.50? air tin jer.....tak apalah bro..yang penting happy =)

    BalasHapus
    Balasan
    1. Masuk Water team park = rm45- 1 orang
      Cowboy town night = rm 60 seorang
      Belanja makan dan lain..tak termasuk dalam tu..dengn penginapan

      Hapus
  2. Bapak rasa mahal, bapak la kena lebih daripada anak...baru rasa berbaloi bayar mahal...paking kat kaki lima je...bukan nak berkampung kat situ..tapi kalau landing kat gazebo, lagi seronok..tido je...

    Ayat kat bawah tu macam nak bagi hadiah tanda ingatan dari A Famosa Resort je...hikhik

    BalasHapus
  3. haha. sabar bro ;p
    dah terbiasa main bom bom. Acik pon dah kena bom jugak.

    sekarang masuk tandas pun dah kena bayar. lain kali bawak fresh oren dari rumah siap2. haha

    BalasHapus
    Balasan
    1. bro SA, nak tanya, ada tak cara mudah download video kat dailymotion? selalu kan yang ada cara download dari youtube je. ade x?

      Hapus
    2. HBS..
      Saya tak minat download video...tapi kalau download ..sy suka dwload dekat warez.org..atau ares ....

      Cubalah ...

      Hapus
    3. okay, akan dicuba. kalau tak mahu, saya redha :)

      Hapus
    4. Kalau tak mahu?
      Kalau tak tahu?
      Cuba la..ares to konsep mcm p2p share file..
      Kena install..
      Ada audio, image, video dll..boleh download...

      Ytube dowload
      1) keepVid
      2) YtConv
      Dll

      Warez php bb
      Tu kena register..best juga link url dlm tu...

      Hapus
    5. Ares tu macam idm ke function dia?
      p2p tu apa? Kalau b2b tahulah. Hehe. Ok nanti saya cuba ares :)
      Thanks utk penerangan.

      Hapus
    6. Erm erm..
      Google ares..p2p peer to peer..haha
      Download la..konsep cam 4 shared ..kita sharing orang lain download...kalau taknak bagi..kita boleh pause kan org nye download...haha
      Biasanya ..rename...so bila org download. Dia keluar lain...hahaha
      Kejam kan?

      Hapus
    7. ada ilmu baru terselit kat sini nih kikiki

      Hapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih